Project

Ejdern


Size: 2 180 m2 BOA
Client: Svenska Betonghus
Year: 2016

Building permit and construction drawings for 82 new apartments in Norrviken, Sollentuna. The buildings are situated along Norrvikenleden and the adjacent commuter train railway. The shape of the buildings are adapted to the small scale language of the neighboring villas in the area. The roofs and the detailing of the facades are designed to frame each apartment and give them an individual framing. The roofs and the sides of the buildings are clad with grey plaster and roof tiles, whereas the front and back of the buildings has a warm wooden facade. The apartments on the side facing the railway has a hidden facade towards an interior garden, offering light and ventilation towards a more silent side.

job2
job2
job2
job2
job2
job2
job2
job2
job2
job2