Project

Klövsjö


Size: 91,1 m2 (BOA) + garage 61,8 m2 (BYA)
Client: Private
Year: 2016- 2017

Building permit and construction drawings for a new ski cottage in Jämtland. Combining traditional timber construction techniques with contemporary design, the house sits on a slope and opens up widely towards the enchanting landscape. Designed for a family and their guests, this ski cottage can accommodate ten people and a detached garage assures extra storage space. The ground floor presents open common spaces as well as two bedrooms, two bathrooms and a sauna with direct access to the terrace. The upper floor offers additional cosy and compact sleeping spaces and features big windows down to the floor that entice you out onto the ski slopes and it’s surrounding nature.

job2
job2
job2
job2
job2
job2
job2
job2
job2